Μικροί “γαλαξίες”
Δοκιμάστε τους μικρούς “γαλαξίες” μου και εκτοξευτείτε σε 3 – 2 – 1 από τη γεύση!!!!! Η ζύμη αυτή είναι …
Δοκιμάστε τους μικρούς “γαλαξίες” μου και εκτοξευτείτε σε 3 – 2 – 1 από τη γεύση!!!!! Η ζύμη αυτή είναι …
Μια τέτοια προσδοκία κρύβει μέσα της και αυτή η πίτα που φτιάχνουμε για να υποδεχτούμε την αρχή μιας καινούριας χρονιάς. …
Yπέροχα αρωματισμένο κέικ με διακριτική γεύση κανέλλας και πορτοκαλιού. Το καρύδι σε μορφή σκόνης ενσωματώνεται απαλά στη ζύμη και της …
Σας την παρουσιάζω λοιπόν, με την σκέψη ότι μπορεί να σας αρέσει ως κάπως διαφορετική πρόταση.Γεμιστή πλεξούδα, με αποξηραμένα φρούτα, …
Πασπαλίζουμε με την άχνη και λίγη ακόμη κανέλα αν θέλουμε.Αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι η επιφάνειά της,που λόγω της …
Αυτή η συνταγή είναι της μαμάς μου, και ο χρόνος μαζί με τα τραπέζια με φίλους οικογενειακούς, έχουν δείξει ότι …
Ένα από τα πολλά πρόσωπα της πανακότας έχει γεύση Ανατολής. Υλικά Για τα φύλλα 200 γρ. φύλλο κρούστας 100 γρ. …
Η συνταγή γι᾿ αυτό το «κολασμένο» γαλακτομπούρεκο, είναι της αγαπημένης μου θείας, της Ελένης. Είναι η συνταγή που έφτιαχνε στο …
Παραδοσιακή Καρδιτσιώτικη συνταγή.
Υλικά 4-6 φύλλα κρούστας 120 γρ. Βιτάμ λιωμένη 2 λίτρα φρέσκο γάλα χλιαρό 1 πρέζα αλάτι 10 αβγά μεγάλα 250 …
Πειραματίστηκα αρκετά μέχρι να πετύχω ένα γλυκό ψωμάκι ισάξιο τσουρεκιού αλλά χωρίς αυγά. Αφράτο, βελούδινο, μοσχομυριστό ακριβώς σαν τσουρεκάκι, που …
Υλικά: 250 γρ. φυτική μαργαρίνη 400 γρ. ζάχαρη άχνη ή κρυσταλλική 4 αυγά (50 γρ. το ένα) 250 γρ. φρέσκο …
Από τη μαγείρισσα Τασούλα Κουφοπούλου…
ΥΛΙΚΑ2 λιτρα γαλα φρεσκο 1φλιτζ τσαγ σιμιγδαλι ψιλο 2 1/2 φλιτζ τσαγ ζαχαρη 4 αυγα 2κσ βουτυρο μια φλουδα πορτοκαλιου …