Ριζότο κολοκύθας με παρμεζάνα
Υλικά για 4 άτομα: 300 γρ. ρύζι αρμπόριο ή καρολίνα 100 ml ελαιόλαδο 1 ποτήρι λευκό κρασί 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 …
Υλικά για 4 άτομα: 300 γρ. ρύζι αρμπόριο ή καρολίνα 100 ml ελαιόλαδο 1 ποτήρι λευκό κρασί 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 …
Ζουμερό, τρυφερό και ακαταμάχητο. Ένας πραγματικά υπέροχος τρόπος να ψήσουμε το κοτόπουλο μέσα στο γάλα. Αν θυμάστε τα τραγανά μπουτάκια …
Η βενετσιάνικη παστισάντα όμως, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πιάτο. Και η ιδιαιτερότητα του ξεκινάει, όπως είδαμε, από το κρέας το …
3 1/2 φλιτζάνια αλεύρι κοσκινισμένο 3/4 φλιτζ. ελαιόλαδο με καλαμποκέλαιο 3/4 φλιτζ. καστανή ζάχαρη 1 αβγό 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ …
Μια ελαφριά κρέμα με βάση το φασκόμηλο. 1 φακελάκι κρέμα βανίλια βραστή 400 gr γάλα εβαπορέ (1 κουτί) 400 gr …
Λένε οτι το κλεμμένο είναι πιο «γλυκό», εγώ θα έλεγα οτι το κλεμμένο ήταν το χειρότερο, πιο στυφό πράγμα που …
Κουνέλι μαγειρεμένο μέσα σε μια πλούσια σάλτσα ντομάτας και κόκκινου κρασιού με αποξηραμένα δαμάσκηνα και φρέσκα μυρωδικά, σερβιρισμένο με χυλοπίτες.Είχε …
Πριν καιρό είχα δει μια πρόταση του Jamie Oliver στην σειρά My Great Britain. Μου άρεσε πολύ, καθώς και εύκολη …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό Ημερομηνία προβολής 21/12/12 – ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) 1 γαλοπούλα (περίπου 2 κ.) 3 σκελ. …
Από τον Chef Δημήτρη Παμπόρη…