πιτσούνια με παντζάρια από καλό βόλι
www.pandespani.com
Το κρέας τους θυμίζει πάπια. Είναι σκούρο, μεταξένιο, συγκριτικά λίγο, αλλά πολύ νόστιμο. Όταν συνδυάζεται με τα πορφυρά λαχανικά γίνεται …
Το κρέας τους θυμίζει πάπια. Είναι σκούρο, μεταξένιο, συγκριτικά λίγο, αλλά πολύ νόστιμο. Όταν συνδυάζεται με τα πορφυρά λαχανικά γίνεται …
Μπορεί να εμφανιστεί με την πρώτη, μπορεί όμως και τη δεύτερη ή την τρίτη μέρα. Ανενδοίαστη παρότι κόκκινη, η τερίν …
Υλικά (για 4 άτομα)8 παντζάρια μέτρια2 ξυλαράκια κανέλας σπασμένα1 κουτ. σούπας αλάτι1 μάτσο ρόκα καθαρισμένο1 φλιτζάνι φέτα θρυμματισμένη2 κουτ. σούπας …