Σιγοψημένο μαριναρισμένο αρνίσιο χεράκι με μπαχαρικά, πίτες και τζατζίκι
Τίποτα δεν συγκρίνεται με την μυρωδιά του ψητού αρνιού το Πάσχα, ειδικά όταν το ψήνουν άλλοι κι εσένα απλά σε …
Τίποτα δεν συγκρίνεται με την μυρωδιά του ψητού αρνιού το Πάσχα, ειδικά όταν το ψήνουν άλλοι κι εσένα απλά σε …
Η κρέμα με μασκαρπόνε είναι ένα αρκετά συνηθισμένο επιδόρπιο της ιταλικής κουζίνας. Πρόκειται γιά μία απλή κρέμα φούρνου, που συνοδεύεται …
Πρόκειται για μια μαρμελάδα εύκολη, γρήγορη και προ πάντων πολύ υγιεινή. Είναι ιδανική για όσους αποφεύγουν την επεξεργασμένη ζάχαρη, μιας …
Το Μurgh Μakhani είναι ένα παραδοσιακό, και ίσως το πιο γνωστό, ινδικό πιάτο κοτόπουλου, με πολλά μπαχαρικά και κρεμώδη σάλτσα …
Ινδικής κουζίνας μέρος 2ο σήμερα, με τη δεύτερη χορτοφαγική συνταγή κατευθείαν από το Πουντζάμπ, όπως είχαμε υποσχεθεί! Τα υλικά που …
6 μπριζολάκια αρνίσια από πλάτη αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο 1 κουταλάκι (περίπου) ελαιόλαδο 4 κουταλιές βούτυρο 1/3 φλ. δυνατός καφές …
Και ξανά ινδική συνταγή! Έχουμε φτιάξει τόσες και τόσες ινδικές συνταγές, αλλά το πασίγνωστο και διαδεδομένο “Butter chicken” (όπως θα …
Το φοντάν σοκολάτας, έχει επικρατήσει στην Ελλάδα ως “σουφλέ σοκολάτας”. Δεν είναι όμως σουφλέ, γιατί δεν παρασκευάζεται σαν σουφλέ και …