Το άφθαστο “Μπιάνκο” της Λουίζας
www.sintagespareas.gr
Είναι και εκείνες οι πατάτες που είδα να μαγειρεύονται και να χυλώνουν υπέροχα μαζί με το ψάρι που με ξετρέλαναν… …
Είναι και εκείνες οι πατάτες που είδα να μαγειρεύονται και να χυλώνουν υπέροχα μαζί με το ψάρι που με ξετρέλαναν… …
Μοσχαράκι μπλανκέτ με λευκή σάλτσα και πουρέ λαχανικών. 1,5 κιλό μοσχάρι κότσι με το κόκκαλο σε μερίδες 50-70 ml ελαιόλαδο …
Την φραγκόκοτα (φαραόνι), την έχω συνδυάσει με μέρες γιορτινές και τραπέζια στολισμένα. Φαγάκι επίσημο και περιποιημένο!! Που έχει φροντιστεί, από …