Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin
www.tastefull.gr
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Γευστικό φαγητό θαλπωρής που το έχω συνδέσει με τον χειμώνα. Ανακατεύεις πάνω από το μάτι της κουζίνας και ζεσταίνεσαι. Ανακατεύεις …
1 κόκορα 1 πακέτο μακαρόνια No 5 2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3 σκελίδες σκόρδο 6 λευκά μανιτάρια κομμένα στα 4 1000 …
ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ ΟΣΟΜΠΟΥΚΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ .ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ )ΣΕ ΕΝΑ SITE .ΤΗΝ …