Πέστο γλιστρίδας
Οι παρασκευές μας με τη γλιστρίδα συνεχίζονται και αυτή τη φορά φτιάξαμε ένα πολύ ωραίο πέστο γλιστρίδας για να απολαύσουμε …
Οι παρασκευές μας με τη γλιστρίδα συνεχίζονται και αυτή τη φορά φτιάξαμε ένα πολύ ωραίο πέστο γλιστρίδας για να απολαύσουμε …
Πικάντικο και γευστικό ντιπ. 1/2 κούπα καρύδια 1/2 κούπας λιαστές ντομάτες (σε ελαιόλαδο) 1/3 κουπας ψιλοκομμένες φρέσκιες ντομάτες 1 κ.γ …
1 κούπα καρύδια (καρυδόψιχα) 2 κούπες πλατιά φύλλα βασιλικού 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 κούπα τυρί παρμεζάνα τριμμένη 1/3 κούπας ελαιόλαδο …
Yλικά 1 σκελίδα σκόρδο 60 ml. ελαιόλαδο Αλάτι κατά βούληση φρέσκια ρίγανη 1 φλ.τσ. μόνο τα φυλλαράκια 150 γρ. φέτα …
Με βάση τα άσπρα φασόλια, βρασμένα και πολτοποιημένα, τα διαφορετικά φρέσκα αρωματικά (μαϊντανός, βασιλικός, μέντα) δίνουν δροσερές μυρωδάτες κρέμες για …
Πολύ λεπτή, σχεδόν βελούδινη (στην υφή), πολύ γευστική (στην επαφή με το στόμα), με ένα εξαιρετικό άρωμα (να παρασύρει τις …
Αυτή είναι μια παραλλαγή του κλασσικού πέστο με κουκουνάρι που είχαμε φτιάξει και στο παρελθόν. Γίνεται ακριβώς με τον ίδιο …
Πολύ καυτερή σάλτσα για πολλές χρήσεις, ποντιακής καταγωγής!
Από την Κωνσταντίνα Λίτσα Υλικά 1 κ. πιπεριές Φλωρίνης 200 γρ. καρύδια 3 – 5 σκελ. σκόρδο 1 καυτερή πιπερίτσα …
Από τη Νανά Δαρειώτη Ημερομηνία Προβολής: 01/12/2011 …