Αυτήν την καρυδόπιτα με σοκολάτα θα την βλέπεις και στον ύπνο σου
Έχω αλλεργία στα καρύδια. ‘Η για να είμαι ακριβής είχα αλλεργία στα καρύδια όταν ήμουν μικρή και συνεχίζω να μην …
Έχω αλλεργία στα καρύδια. ‘Η για να είμαι ακριβής είχα αλλεργία στα καρύδια όταν ήμουν μικρή και συνεχίζω να μην …
Και ξαφνικά είχα ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ! Ατομικά ρολάκια με γέμιση από σοκολάτα, αμύγδαλα και χουρμάδες. Καταπληκτικός συνδυασμός που ολοκληρώνεται με τριμμένο …
Αυτή η ψητή τάρτα σοκολάτας συνδυάζει την τάρτα με το αφράτο κέικ και είναι φτιαγμένη με φρέσκο βούτυρο, σοκολάτα, κονιάκ, …
Ευωδιαστή τούρτα με αγαπημένο λικέρ αυγού.
Ο κλασικός κορμός χωρίς αυγά και με σοκολάτα για να ενισχύσει τη γεύση.
Υλικά για το παγωτό 1 κουτί φυτική σαντιγί (μεταλλικό κουτί) 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί εβαπορέ γάλα 2 κ.σ …
Ένα υπέροχο, νηστίσιμο γλυκό με πλούσια γεύση μαρμελάδας και ξηρών καρπών. Σερβίρεται σκέτο ή με την επικάλυψη ενός νηστίσιμου γλάσου …
Παλιότερα είχα φτιάξει ατομικούς μπαμπάδες με ρούμι. Τώρα έφτιαξα αυτό το μπαμπά λίγο πιο εορταστικό μιας και οι μέρες το …
Υλικά της συνταγής μας (20 τεμ) 2/3 κούπας νερό 150 γρ. μπισκότα βρώμης τριμμένα σαν αλεύρι 50 γρ. φρυγανιές τριμμένες σαν …
Σοκολατένια τρουφάκια με τρία μόνο υλικά και όλη την νοστιμιά!
Μεθυστικά αρώματα κονιάκ, αστεροειδούς, γαρίφαλου, καβουρντισμένου αμύγδαλου, σοκολάτας, μαστίχας, των αιθέριων ελαίων του πορτοκαλιού κι η βελούδινη γλυκιά κρέμα κάστανου …
Μια καρυδόπιτα που διαφέρει αρκετά από την κλασσική εκδοχή του αγαπημένου μας γλυκού, μας προτείνει σήμερα η φιλεναδίτσα μου, η …
Σκεφτόμενη τι χρειάζεται κανείς μετά από ένα χορταστικό και πλούσιο γεύμα ή μαζί με τον απογευματινό καφέ ή ακόμα και …
450 ΓΡ. ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΥΠΟΥ ΠΤΙ ΜΠΕΡ 200 ΓΡ. ΚΑΡΥΔΙΑ ΧΟΝΔΡΟΚΟΜΜΕΝΑ 100 ΓΡ. ΣΥΚΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ 5 Κ.Σ. ΚΑΚΑΟ 150 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ …
350 γρ. αλεύρι 200 γρ. βούτυρο με μαργαρίνη 4 κ. σ. ζάχαρη άχνη 1 πρέζα αλάτι 2 κ. σ. νερό …
Το εν λόγω γλυκό, είναι πραγματικά πολύ εύκολο και μπορεί να διατηρηθεί για τουλάχιστον μια εβδομάδα (ή και παραπάνω) στο …
Πολύ απλή η συνταγή της bonissima, βασική προϋπόθεση επιτυχίας είναι να χρησιμοποιήσετε υλικά πρώτης ποιότητας. Είναι μια ιδιαίτερα νόστιμη σκεπαστή …
Υλικά 50 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη 50 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου 50 γρ. ζάχαρη άχνη 1 …