ΧΟΥΝΚΙΑΡ ΜΠΕΓΙΕΝΤΙ
Χιουνκάρ μπεγιεντίΧιουνκάρ μπεγιεντί (τουρκ. hünkâr beğendi) ονομάζεται φαγητό της τούρκικης κουζίνας, το οποίο γίνεται με αρνίσιο ή μοσχαρίσιο κρέας και πουρέ από …
Χιουνκάρ μπεγιεντίΧιουνκάρ μπεγιεντί (τουρκ. hünkâr beğendi) ονομάζεται φαγητό της τούρκικης κουζίνας, το οποίο γίνεται με αρνίσιο ή μοσχαρίσιο κρέας και πουρέ από …
Chili con carne (τσίλι κον κάρνε) σημαίνει ουσιαστικά πιπεριές (καυτερές) με κρέας. Από τα πιό γνωστά πιάτα της Tex-Mex κουζίνας. …
Θα χρειαστούμε για έξι μερίδες τα εξής: ένα κουνέλι 2 kg περίπου κομμένο σε μερίδες 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού μουστάρδα …
Υλικά Κρέας χοιρινό 1500 γρ Λάχανο 2 κιλά Πράσο 1 τεμ κομμένο ροδέλες Καρότα 2 τεμ κομμένα ροδέλες Βούτυρο ή …
Η πλέον παραδοσιακή συνταγή για μαγείρεμα κυνηγιού.
Μπουκίτσες χοιρινού κοκκινιστές,ελαφρώς μεθυσμένες με κόκκινο κρασάκι οι οποίες θα συνοδέψουν υπέροχα τα μακαρόνια σας, ρύζι και γιατί όχι και …
Η πληρης ονομασια αυτου του εξαιρετικου πιατου, ειναι Patlıcanlı İslim Kebab, και οπως καταλαβατε, προερχεται απο την Τουρκικη κουζινα. Προκειται …