ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΡΥ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ
* Το φτιάχνουμε στο μπλέντερ με 2 κοτσάνια κιτρονέλας, 1 κ. σ. galangal, 1 κ. γ. κύμινο, 125 κ. γ. …
* Το φτιάχνουμε στο μπλέντερ με 2 κοτσάνια κιτρονέλας, 1 κ. σ. galangal, 1 κ. γ. κύμινο, 125 κ. γ. …
Υλικά για 4 μερίδες 500 γρ. σπανάκι σε φύλλα 500 ραδίκια 2 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 20 κλωναράκια ανάμεικτα …
Υλικά για 4 μερίδες 800 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου 250 ml γάλα καρύδας 2 κουτ. σούπας πάστα πράσινου κάρυ …
Υλικά 12-15 πιπεριές κόκκινες και πράσινες μεγάλες για γέμισμα 1 μικρό λάχανο 4 καρότα κομμένα σε κυβάκια 2 πράσινες πιπεριές …
Για τη μαρινάδα 3 κ.σ. σάλτσα σόγιας 1 κ.γ. μαύρη ζάχαρη 1 κ.γ. κορν φλάουρ 400 γρ. μοσχάρι Για τη …
Η συνταγή που ακολουθεί είναι συνταγή για ένα πολύ νόστιμο burger από κιμά κοτόπουλου, με πολύ ξεκάθαρη τη γεύση της …
Αρωματική και πεντανόστιμη ασιατική συνταγή που μπορεί να γίνει και με ψάρι ή γαρίδες.