Γεμιστά με ρύζι και κιμά
ΥΛΙΚΑ 4 ωριμες ντοματες μεγάλες 4 πιπεριές πρασινες -2 μεγαλες πατατες κομμενες κυδωνατες Μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο 8 κ σ …
ΥΛΙΚΑ 4 ωριμες ντοματες μεγάλες 4 πιπεριές πρασινες -2 μεγαλες πατατες κομμενες κυδωνατες Μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο 8 κ σ …
Μια ωραία ιδέα να φτιάξουμε τα γνωστά μας κανελόνια όχι με ζυμαρικό αλλά με κολοκυθάκια. Πολύ νόστιμα και υγειινά.
Κλασικό ελληνικό καλοκαιρινό πιάτο, που αναγνωρίζουν άλλωστε και όλοι οι ξένοι και αναφωνούν mousaka μόλις δουν Έλληνα στην πατρίδα τους. …
Θα σας ομολογήσω ότι είμαι πολύ περήφανη γι αυτήν την συνταγή μου! Πριν κάποιους μήνες πήρα μέρος με αυτήν την …
Υλικά Φασολάκια φρέσκα 1 κιλό Κιμά μοσχαρίσιο 1/2 κιλό Ντοματάκι ψιλοκομμένο 250 γρ Κρεμμύδι 1 μεγάλο Αλάτι – πιπέρι Κανέλα …
Πάμε να απογειώσουμε, ένα από τα πιο νόστιμα λαδερά φαγητά μας…. τα φασολάκια φυσικά!!! Υλικά 1 κιλό φασολάκια 500 γρ. …
Ζουμερό, λαχταριστό, πανεύκολο το φαγητό που φτιάχνει σήμερα η Νίκη Χρυσανθίδου. Υλικά 1 κιλό φρέσκα φασολάκια μπαρμπούνια (τα πλατιά), καθαρισμένα, ή …
Φασολάκια από την Πόλη. Τα φασολάκια που όλοι ξέρουμε με κιμά.