Γεμιστό φιλέτο γαλοπούλας
Αντί να χρησιμοποιήσουμε μια τεράστια γαλοπούλα, το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσουμε το στήθος της γαλοπούλα και να το γεμίσουμε και …
Αντί να χρησιμοποιήσουμε μια τεράστια γαλοπούλα, το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσουμε το στήθος της γαλοπούλα και να το γεμίσουμε και …
Ο κρύος καιρός ταιριάζει στην γεμιστή γαλοπούλα. Την κάναμε πλούσια σε γεύση και συμβολικά γουρλίδικη. Νόστιμη, τραγανή έξω, ζουμερή μέσα, …
Υλικά – 1 γαλοπούλα (περίπου 4 κιλά) – 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος – 1 φλ. ελαιόλαδο – ½ φλ. κρασί …
Αυτή η γέμιση αρέσει πολύ στα παιδιά μου. Κάθε χρόνο τη φτιάχνω και δε βαριούνται να την τρώνε ακόμη και …
Υπέροχη γέμιση!!! 1 (4-5 κιλά) γαλοπούλα καθαρισμένη 1/2 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς το συκώτι της γαλοπούλας (ή συκώτι κοτόπουλου) 1 ξερό …
Υλικά 250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 250 γρ. κιμά χοιρινό 1 φλ. ρύζι μισοβρασμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 12 κάστανα ψημένα 1/2 …
Υλικά Για την γέμιση Μοσχαρίσιος κιμάς 300 γρ. Ρύζι Καρολίνα ή κίτρινο ρύζι μακρύκοκκο 300 γρ. Ελαιόλαδο 100-150 γρ. Κουκουνάρι …