Γιουβαρλάκια με κρέμα αυγολέμονο
Ποιος δεν έχει δοκιμάσει αυτό το υπέροχο μαμαδίστικο φαγάκι??Το απόλυτο χουχουλιάρικο, χειμωνιάτικο comfort food, αν κι εγώ το μαγειρεύω χειμώνα-καλοκαίρι, …
Ποιος δεν έχει δοκιμάσει αυτό το υπέροχο μαμαδίστικο φαγάκι??Το απόλυτο χουχουλιάρικο, χειμωνιάτικο comfort food, αν κι εγώ το μαγειρεύω χειμώνα-καλοκαίρι, …
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 κύβο Bοδινού Κnorr 1 μέτριο κρεμμύδι 2 αβγά 4 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη 6 κ.σ. ελαιόλαδο …
Ένας άλλος τρόπος για μακαρόνια με κιμά. Εύκολος και πάνω απ’ όλα χωρίς να χρειάζεστε πολλα σκεύη. 500 γρ. κοφτό …
Η Τσικνοπέμπτη κάποτε ήταν φανταστική ή τουλάχιστον έτσι έμοιαζε στα παιδικά μου μάτια! Συνηθίζαμε να το τσικνίζουμε σπίτι, ήταν η …
Κάποτε το γιαχνί ήταν μια λέξη που δεν μου προκαλούσε καμία όρεξη, εκτός αν ήταν το δικό της, μοναδικό γιαχνί! …
Υλικά 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ. κριθαράκι μέτριο 2 καρότα σε μικρά κυβάκια 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο 2 σκ. …
Υλικά 1 κ. μοσχαρίσιο κιμά, χοντροκομμένο 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1/2 κονσέρβα φασόλια κόκκινα, βρασμένα 1/2 κονσέρβα καλαμπόκι, βρασμένο 3 …
Τα αλλοιώτικα γεμιστά! Η γλύκα και η νοστιμιά της πιπεριάς φλωρίνης μεταδίδεται στη γέμιση και τα κάνει αξεπέραστα!
Ό,τι και να σας πω για τη νοστιμιά της συνταγής, θα είναι λίγο… Φτιάξτε τη και θα καταλάβετε τί εννοώ!
Το κολοκυθάκι είναι ένα ελαφρύ λαχανικό που με την προσθήκη του κιμά και της άσπρης σάλτσας κυριολεκτικά μεταμορφώνεται! Φαγητό κατσαρόλας, …