Γεμιστό φιλέτο γαλοπούλας
Αντί να χρησιμοποιήσουμε μια τεράστια γαλοπούλα, το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσουμε το στήθος της γαλοπούλα και να το γεμίσουμε και …
Αντί να χρησιμοποιήσουμε μια τεράστια γαλοπούλα, το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσουμε το στήθος της γαλοπούλα και να το γεμίσουμε και …
Κατσικάκι γεμιστό… μπουκιά και συχώριο! Κλασικό παραδοσιακό φαγητό της ελληνικής κουζίνας για την μέρα του Πάσχα αλλά και κάθε γιορτινής …
Υλικά – 1 γαλοπούλα (περίπου 4 κιλά) – 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος – 1 φλ. ελαιόλαδο – ½ φλ. κρασί …
Υλικά – 1 πακέτο χωριάτικο φύλο, κομμένο σε λωρίδες – 200 γρ. κιμάς χοιρινός – 200 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος – …
Αυτή η γέμιση αρέσει πολύ στα παιδιά μου. Κάθε χρόνο τη φτιάχνω και δε βαριούνται να την τρώνε ακόμη και …
Υλικά 250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 250 γρ. κιμά χοιρινό 1 φλ. ρύζι μισοβρασμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 12 κάστανα ψημένα 1/2 …
Χριστουγεννιάτικη γέμιση, από τις πιο συναρπαστικές γεύσεις, ένα από τα γευστικότερα παραδοσιακά εδέσματα των Χριστουγέννων αλλά της Πρωτοχρονιάς! Γεμιστή γαλοπούλα, …
Η περιοχή Sariye της Κωνσταντινούπολης είναι γνωστή για το περίφημο μπουρέκι της (σαν την δική μας μπουγάτσα) με κιμά. Ο …