Λαχανοντολμάδες
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
ΥΛΙΚΑ : 1 μεγάλο λάχανο 750 γρ. κιμά 3/4 της κούπας ρύζι 1 κρεμμύδι ξερό λάδι αλάτι + πιπέρι 2 …
Πολύ νόστιμες, πολύ χορταστικές, πολύ καλοκαιρινές! Τι θα χρειαστούμε: 2 μεγάλες μελιτζάνες φλάσκες Για τον κιμά: 200gr κιμά 1 μέτριο …
Για τους Λαχανοντολμάδες μας θα χρειαστούμε τα παρακάτω
Υλικά της συνταγής μας Μπεσαμέλ 1250 γάλα 140 γρ. κoρν φλάουρ 2 αυγά 1 κ.σ. βούτυρο αγελαδινό 1 πρέζα μοσχοκάρυδο …
Λαχταριστοί λαχανοντολμάδες βρίσκονται κάπου εκεί κοντά ή μάλλον … μέσα στο φούρνο! Και τί λαχανοντολμάδες!! Με κιμά που είχε περισσέψει …
Ένα αγαπημένο φαγητό, καθημερινό αλλά και γιορτινό μια και στην οικογενειά μου συνηθίζουμε να “φιλοξενούμε” λαχανοντολμάδες με κιμά την τρίτη …
Μια παραλλαγή στα γεμιστά κολοκυθάκια μας.
Ένα πεντανόστιμο και πρωτότυπο φαγητό. Συνδυασμός εμφάνισης και γεύσης.
Η Ρίκα που λέτε είναι συμμαθήτριά μου από το Λύκειο. Μετά από χρόνια βρεθήκαμε στο facebook ( έχει και μερικά …
ΥΛΙΚΑ για 50-60 ντολμαδάκια 1 βάζο με αμπελόφυλλα Για τη γέμιση 500 γρ. κιμάς 200 γρ. ρύζι Καρολίνα 2 μεγάλα …