Πορτοκαλόπιτα με παγωτό Καϊμάκι
kitchenvillage.gr
Για τη βάση 5 πορτοκάλια 1 πακέτο φύλλο κρούστας (450 γρ.) 250 γρ. σπορέλαιο 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για τη βάση 5 πορτοκάλια 1 πακέτο φύλλο κρούστας (450 γρ.) 250 γρ. σπορέλαιο 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Υπέροχα μελωμένο χοιρινό με βερίκοκα (γίνεται και με δαμάσκηνα), με το τρυφερό σιγομαγειρεμένο κρέας μέσα στην πλούσια γλύκα των ξερών …
Όποιος παρακολουθεί το Funky Cook, ένα από τα πράγματα που γνωρίζει γι” αυτό το blog είναι ο εθισμός του στις …
Στο σπίτι μας δεν μπήκε ποτέ η γαλοπούλα, ούτε Χριστούγεννα ούτε Πρωτοχρονιά! Εμείς οι άνθρωποι της επαρχίας (στην Στερεά Ελλάδα) …
Αυτή η συνταγή είναι μια μείξη Μαροκινο- Ελληνικής κουζίνας . Τα αρώματα της κανέλας, του τζίντζερ, του κουρκουμά , του …