ΜΠΟΥΤΙΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΕΜΙΣΗ
Δεν είναι απαραίτητο να τη φάμε ολόκληρη γεμιστή για να είναι γιορταστική και νόστιμη η γαλοπούλα μας. Φτιάξτε μόνο μπούτια …
Δεν είναι απαραίτητο να τη φάμε ολόκληρη γεμιστή για να είναι γιορταστική και νόστιμη η γαλοπούλα μας. Φτιάξτε μόνο μπούτια …
Η σάλτσα POIVRE (πουάβρ ή πιπεράτη) προέρχεται από τη Γαλλία και λέγεται έτσι γιατί το κύριο υλικό είναι το πιπέρι. …
Αν και δεν μου αρέσουν τα στέικ, στριφογύριζα αυτή τη συνταγή για καιρό, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να βρεθούν οι …
Κάθε φορά που ακούω την λέξη στιφάδο θυμάμαι εκείνη την λατρεμένη ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη “Αχ, αυτή η γυναίκα μου”, …
130 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 130 γρ. χοιρινό κιμά 250 γρ. κοτόπουλο κιμά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο ψιλοκομμένο 2 σκελίδες …
1/4 κουταλάκι αλάτι 1/4 κουταλάκι χοντροτριμμένο ή κοπανιστό μαύρο πιπέρι 4 φιλέ-μινιόν των 100 γρ. και πάχους 4 εκ. 1 …
Το στιφάδο και ο κόκορας… Όλη η νοστιμιά τους δένει σε μια κατσαρόλα, σιγοβρασμένα, μελωμένα, ένα από τα πιο αγαπημένα …