Λευκή τούρτα αμυγδάλου, με επικάλυψη από ελβετική μαρέγκα βουτύρου!
mageirikikaisintages.blogspot.com
ΥΛΙΚΑ: 80 γρ. νερό 210 γρ. ασπράδια (5 αυγά περίπου) 250 γρ. ζάχαρη ψιλή + 50 γρ. Άρωμα βανίλιας λίγο …
ΥΛΙΚΑ: 80 γρ. νερό 210 γρ. ασπράδια (5 αυγά περίπου) 250 γρ. ζάχαρη ψιλή + 50 γρ. Άρωμα βανίλιας λίγο …
Για την βάση μαρέγκα αμυγδάλου 4 ασπράδια αυγών(τους κρόκους τους κρατάμε για την κρέμα) 100γρ ζάχαρη άχνη και λίγη ακόμα …
Τούρτα opera, σοκολάτα-μπανάνα Τούρτα opera, με κρέμα σοκολάτα, κρέμα μπανάνα, και με μπισκότο αμυγδάλου σοκολάτας. Τέλος γλασαρισμένη με υπέροχο γλάσο …