Πάστα φλώρα με φρέσκα κεράσια και crumble αμυγδάλου
Και μια που τα κατακόκκινα κεράσια είναι στα καλύτερά τους στην χώρα μας αλλά κι εδώ στο μακρινό Μόντρεαλ υπάρχουν …
Και μια που τα κατακόκκινα κεράσια είναι στα καλύτερά τους στην χώρα μας αλλά κι εδώ στο μακρινό Μόντρεαλ υπάρχουν …
ΥΛΙΚΑ: 80 γρ. νερό 210 γρ. ασπράδια (5 αυγά περίπου) 250 γρ. ζάχαρη ψιλή + 50 γρ. Άρωμα βανίλιας λίγο …
Αυτή η συνταγή είναι τόσο απλή όσο και νόστιμη και επίσης χειμωνιάτικη! Κάντε απλό κραμπλ με μήλο ή με οποιοδήποτε …
Πεντανόστιμο γλυκάκι για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού!
2 φύλλα σφολιάτα «του χεριού σας» της alfa 125 γρ. μαλακό βούτυρο 125 γρ. ζάχαρη 125 γρ. πούδρα αλεσμένο αμύγδαλο …
Για την βάση μαρέγκα αμυγδάλου 4 ασπράδια αυγών(τους κρόκους τους κρατάμε για την κρέμα) 100γρ ζάχαρη άχνη και λίγη ακόμα …
Τούρτα opera, σοκολάτα-μπανάνα Τούρτα opera, με κρέμα σοκολάτα, κρέμα μπανάνα, και με μπισκότο αμυγδάλου σοκολάτας. Τέλος γλασαρισμένη με υπέροχο γλάσο …
Έυκολα ταρτάκια απο βάση μπισκότου και κρέμα πατισερί. Γαρνίρουμε με φρούτα εποχής γλασάρουμε με μαρμελάδα ή με ζελατίνη. 300 γραμ.βούτυρο …