Γιουβαρλάκια με κρέμα αυγολέμονο
Ποιος δεν έχει δοκιμάσει αυτό το υπέροχο μαμαδίστικο φαγάκι??Το απόλυτο χουχουλιάρικο, χειμωνιάτικο comfort food, αν κι εγώ το μαγειρεύω χειμώνα-καλοκαίρι, …
Ποιος δεν έχει δοκιμάσει αυτό το υπέροχο μαμαδίστικο φαγάκι??Το απόλυτο χουχουλιάρικο, χειμωνιάτικο comfort food, αν κι εγώ το μαγειρεύω χειμώνα-καλοκαίρι, …
Δευτέρα σήμερα και ήρθε η ώρα για την συνταγή-ευκολία, δηλαδή τη συνταγή ενός σκεύους. Εδώ θα έρθω να κλέψω λιγάκι, …
Οι ομελέτες φούρνου νομίζω ότι είναι από τα πιο ωραία φαγητά για την αξιοποίηση υλικών, εάν έχει ξεμείνει μικρή ποσότητα …
500 γρ. φιλέτο κοτόπουλου 125 γρ. άσπρα μανιτάρια 50 γρ. αποξηραμένα βασιλομανίταρα 125 ml νερό (για τα μανιτάρια) 300 ml …
Υλικά Στήθη κοτόπουλου 6 τεμ. Για την γέμιση Μαργαρίνη 100 γρ. Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ.ψιλοκομμένο Ψωμί 2 φέτες τρίμματα Ροδάκινα …
Μαγειρίτσα! Το πρώτο αρτύσιμο πιάτο μετά την πολυήμερη νηστεία της Σαρακοστής! Και για να περάσουμε μαλακά και ανώδυνα πάλι στην …
Σήμερα λοιπόν σας έχω ένα κλασσικό φαγάκι το οποίο το κάνω συχνά με διάφορες παραλλαγές και μας αρέσει πολύ. Ο …
Τα γιουβαρλάκια, τσι όπως δεν τα έχουμε ξαναδοκιμάσει. Υλικά 1 φλιτζάνι ρύζι arborio ή καρολίνα 6 κούπες ζωμός λαχανικών 1/2 …