Σιμιγδαλένιος χαλβάς γεμιστός με κρέμα Παρλιάρου
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς στη χαμηλότερη δυνατή βαθμίδα και …
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς στη χαμηλότερη δυνατή βαθμίδα και …
Αγαπημένο σε μικρούς και μεγάλους, δύσκολα μπορείς να αντισταθείς. Μικρές, γλυκιές και ζουμερές μπουκίτσες απόλαυσης, ιδανικές για να κλείσετε τα …
Τραγανό, ξεροψημένο φύλλο, που κλείνει μέσα του πεντανόστιμη κρέμα σιμιγδαλιού με άρωμα βανίλιας και μαστίχας. Από τα πιό νόστιμα γαλακτομπούρεκα …
Μια πανεύκολη κ εντυπωσιακή τουρτίτσα σας έχω σήμερα, σοκολάτα, καραμέλα με κροκάν και… φράουλες! Τώρα θα μου πείτε ακόμη και …
Μικρές ροδοκόκκινες, ατομικές τάρτες, με φράουλες και μήλο, μέσα σε ένα τραγανό και απίστευτα μπισκοτένιο ζυμάρι πολύ αρωματικό, χάρις στα …
Αυτή η συνταγή είναι της μαμάς μου, και ο χρόνος μαζί με τα τραπέζια με φίλους οικογενειακούς, έχουν δείξει ότι …
Αλλά το παραδοσιακό έγινε κάπως πιο μοντέρνο και ελαφρώς διαφορετικό. Μεταμορφώθηκε σε μια μακριά φλογέρα με απόλυτα πορτοκαλένια κρέμα, και …