Κροκέτες χοιρινές νησιώτικες
Υλικά: 600 γραμμ. κιμά χοιρινό 1 μεγάλο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο) 2-3 πιπεριές τουρσί 1/2 κουτ. γλυκού ξίδι …
Υλικά: 600 γραμμ. κιμά χοιρινό 1 μεγάλο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο) 2-3 πιπεριές τουρσί 1/2 κουτ. γλυκού ξίδι …
Παλικάο (palicao) τ α θρυλικά σοκολατένια μπισκοτάκια της Mulino Bianco, που μετέτρεπαν το γάλα σε σοκολατένιο ρόφημα! Ηταν τέλεια, τραγανά, …
Υλικά Κέικ 400 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου 400 γρ. ζάχαρη 8 αβγά 140 γρ. λευκά αμύγδαλα 40 γρ. …
Νόστιμη και βελούδινη ετούτη η μπουγάτσα! 1/2 Κιλο φυλλα 200γρ.καλο βουτυρο 1 φλ. τσαγιου σιμιγδαλι ψιλο 1/2 φλ.τσαγιου ρυζαλευρο (εαν …
Την κρέμα αμυγδάλου frangipane (φραντζιπάν) ήθελα εδώ και πολύ καιρό να την δοκιμάσω σε μία τάρτα. Η κρέμα frangipane, είναι …
Οι τεχνολογίες όμως εξελίσσονται και ο μεγάλος δάσκαλος Luca Montersino έρχεται να μας δείξει πως να φτιάξουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής, …
Απλά, αλλά πεντανόστιμα τραγανά μπισκοτάκια σοκολάτα και φουντούκια. Γίνονται πολύ εύκολα και είναι χωρίς γλουτένη.Υλικά : 375 gr βούτυρο αγελάδος …
Η αυθεντική συνταγή του Καζάν Ντιπί από μια φίλη Τουρκάλα.
Χωρίς σιμιγδάλι, χωρίς αβγά! Απλά, το τέλειο γαλακτομπούρεκο! Εύκολα και γρήγορα, μια συνταγή από την θεία μου.