ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ BADAMI (चिकन बादामी)
shogunkitchen.blogspot.com
Κοτόπουλο, μαγειρεμένο σε μια πλούσια σάλτσα με γιαούρτι, αμύγδαλο και φιστίκια Αιγίνης, αρωματισμένο με γκαράμ μασάλα (το γνωστό ινδικό μείγμα …
Κοτόπουλο, μαγειρεμένο σε μια πλούσια σάλτσα με γιαούρτι, αμύγδαλο και φιστίκια Αιγίνης, αρωματισμένο με γκαράμ μασάλα (το γνωστό ινδικό μείγμα …
Υλικά συνταγής 2 φλιτζ. ρύζι μπονέτ 5 φλιτζ. ζωμός κότας ή λαχανικών 250γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλο βραστό 2 σφηνοπότηρα κρασί …
Ενα από τα πιο γνωστά ινδικά πιάτα είναι το κοτόπουλο tikka masala, που ουσιαστικά σημαίνει κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια με …