Κοτόπουλο με Σάλτσα Μουστάρδας, Μανιτάρια & Εστραγκόν
Για σήμερα σας έχω μια πολύ, πολύ αγαπημένη μου συνταγή. Κοτόπουλο με μια κρεμώδη σάλτσα μουστάρδας Dijon και λευκού κρασιού, …
Για σήμερα σας έχω μια πολύ, πολύ αγαπημένη μου συνταγή. Κοτόπουλο με μια κρεμώδη σάλτσα μουστάρδας Dijon και λευκού κρασιού, …
Η σάλτσα POIVRE (πουάβρ ή πιπεράτη) προέρχεται από τη Γαλλία και λέγεται έτσι γιατί το κύριο υλικό είναι το πιπέρι. …
Υλικά (για 5 άτομα)1 kg. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μακριές λεπτές λωρίδες1 κανονικό κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 κουτ. του γλυκού πελτέ ντομάτας90 ml ελαιόλαδο50 ml κονιάκ4 κουτ. της σούπας …
Αυτή η συνταγή είναι μια μείξη Μαροκινο- Ελληνικής κουζίνας . Τα αρώματα της κανέλας, του τζίντζερ, του κουρκουμά , του …
Μία εύκολη και νόστιμη συνταγή για τους λάτρεις της κρέμας γάλακτος αλλά και των τυριών!
Υλικά1 κονσέρβα μανιτάρια (ή 2 αν πρόκειται για περισσότερα άτομα)1 πακέτο φιλετάκια κοτόπουλο2 κρέμες γάλακτοςΛίγο σκόρδο τριμμένο ΒούτυροΑλάτι Πιπέρι Μαϊντανός …
Γευστική και χωρίς άσχημες οσμές 1 κιλό φιλέτο κοτοπουλο 2 μεγάλα μαρούλια 2 ματσάκια άνιθο 2 ματσάκια φρέσκο κρεμυδάκι 1 …