Κοτόπουλο “Chasseur” (με μανιτάρια)
Μια τυπική Γαλλική συνταγή, με πολλές μικρές τεχνικές για να πετύχει νοστιμιά και κυρίως τέλεια υφή στη σάλτσα, που είναι …
Μια τυπική Γαλλική συνταγή, με πολλές μικρές τεχνικές για να πετύχει νοστιμιά και κυρίως τέλεια υφή στη σάλτσα, που είναι …
Και οι έσχατες κοπές κρέατος έσονται πρώτες. Εκπληκτικής νοστιμιάς και τρυφεράδας βοδινές ή μοσχαρίσιες στηθοπλευρές σε πλούσια σάλτσα. Με συνοδεία …
Η γνωστή συνταγή του μπεκρή μεζέ που γίνεται με λουκάνικο σήμερα μεταμορφώνεται από τα χέρια του άντρα μου σε μπεκρή …
Η σάλτσα POIVRE (πουάβρ ή πιπεράτη) προέρχεται από τη Γαλλία και λέγεται έτσι γιατί το κύριο υλικό είναι το πιπέρι. …
6 φέτες μπέικον κομμένες σε κομμάτια των 2,5 εκ. 1 φλιτζ. σέλερι τεμαχισμένο 1 πράσινη πιπεριά ξεσποριασμένη και τεμαχισμένη 1 …
Είναι μια συνταγή πανεύκολη και αρκετά light. Συνδυάστε τη με ρύζι ή πουρέ. Όλοι όσοι την έχουν δοκιμάσει τη θεωρούν …
Μια συνταγή απίθανη από την Ινδονησία!