Μηλόπιτα με κρέμα βανίλιας και κέικ σοκολάτας!
Υλικά για το κέικ 500 γρ αλεύρι τύπου φαρινάπ (κοσκινισμένο) 250 γρ βούτυρο 100 ml φρέσκο γάλα 100 ml φρέσκο …
Υλικά για το κέικ 500 γρ αλεύρι τύπου φαρινάπ (κοσκινισμένο) 250 γρ βούτυρο 100 ml φρέσκο γάλα 100 ml φρέσκο …
Υλικά 1 πακέτο φύλλο για πίτες 500lm γάλα 2 κρόκοι αυγών 4 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό 6 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 1 …
Υλικά: Για την κασιόπιτα 6 αυγά 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη 1 φλ. τσαγιού παξιμάδια χαρουπάλευρου τριμμένα (μπορείτε να βάλετε φρυγανιά) …
Υλικά της συνταγής μας 1 πακέτο φύλλο Βηρυτού 1 λίτρο γάλα πλήρες 1 κρέμα γάλακτος 35% 250 γρ. 3 αυγά …
Οι Έλληνες της Μικρασίας έφεραν μαζί τους το μυστικό για το μοναδικό, κριτσανιστό φύλλο της μπουγάτσας. Και οι Θεσσαλονικείς το …
Μετά από την καταπληκτική μπουγάτσα κρέμα-σοκολάτα, τώρα και σε ατομική μπουγάτσα με δύο κρέμες, και δύο σοκολάτες. Με μια κρέμα …
Εύκολο και πολύ γευστικό! Υλικά Βούτυρο – 250 γρ Αλεύρι – 250 γρ για όλες τις χρήσεις Ζάχαρη – 250 …