Σεντ Εμιλιόν Παρλιάρου
Υλικά Μακαρόν 175 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη 75 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 75 γρ. ζάχαρη άχνη + επιπλέον …
Υλικά Μακαρόν 175 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη 75 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 75 γρ. ζάχαρη άχνη + επιπλέον …
Για τη βάση 60 γρ. Λευκό αμύγδαλο 70 γρ. Φιστίκι Αιγίνης 50 γρ. Άχνη 70 κουβερτούρα 50 κρέμα γάλακτος 10 …
Η σοκολάτα και οι φράουλες στα καλύτερά τους!! Υλικά για το παντεσπάνι 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι …
Για το κοριτσάκι μου που γιορτάζει…Μια τουρτίτσα τόσο εύκολη και νόστιμη που δεν θα θελήσετε να αγοράσετε ξανά έτοιμη!Κόβουμε την κουβερτούρα …
Την τουρτίτσα που βλέπετε στη φωτό την έφιαξα για τη μανουλα μου που είχε τραπέζι. Είναι η αγαπημένη μου εύκολη …
Μια πολύ νόστιμη τούρτα και σοκολάτο-κόλαση όπως την χαρακτήρισαν! Πίσω όμως από την τούρτα κρύβεται μια πολύ τρυφερή ιστορία.Μια ιστορία …
Είναι μια τούρτα απο τα παιδικά μου χρόνια που μου θυμίζει όλα μου τα γεννέθλια. Την έφτιαχνε και την φτιάχνει …