ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΖΕΛΕ ΦΡΑΟΥΛΑΣ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: 125 γρ. αμύγδαλο καβουρδισμένο σε σκόνη 100 γρ. ζάχαρη άχνη 60 γρ. ασπράδια αυγών 50 γρ. …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: 125 γρ. αμύγδαλο καβουρδισμένο σε σκόνη 100 γρ. ζάχαρη άχνη 60 γρ. ασπράδια αυγών 50 γρ. …
Τούρτα ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή, για γενέθλια ή απλά για να την απολαύσετε με τους αγαπημένους σας. Εγώ την φτιάχνω κάθε χρόνο στα …
600 γρ. κρέμα γάλακτος 100 γρ. γάλα 60 γρ. ζάχαρη Ξύσμα από ½ πορτοκάλι 2 ζελατίνες 140 γρ. κουβερτούρα σοκολάτας …
Σοκολάτα και φράουλα, ένας τέλειος συνδυασμός! 300 γρ. φράουλες λιωμένες στο μούλτι 30 γρ. ζάχαρη άχνη 250 ml κρέμα γάλακτος …
Σοκολατάκια Lila Pause απο την Νίκη Τσαρνα! Υλικά: 400γρ τυρί κρέμα 200ml κρέμα γάλακτος 200γρ πουρέ φράουλας 150γρ ζάχαρη 3 …
Δίχρωμη πανακότα σε σούπα φράουλας Υλικά (για 4-6 φορμάκια) Για την πανακότα: 400ml κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά) 120ml γάλα πλήρες …
Υλικά 130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ. ζάχαρη 30 γρ. κακάο 120 γρ. βούτυρο ανάλατο (παγωμένο) 1 …