Πέρκα γκρατέν
Η πέρκα όπως δεν την έχετε ξαναμαγειρέψει και ξαναγευτεί ποτέ!!Πέρκα με πατατούλες στον φούρνο, με μπόλικα τυριά και μυρωδικά μέσα …
Η πέρκα όπως δεν την έχετε ξαναμαγειρέψει και ξαναγευτεί ποτέ!!Πέρκα με πατατούλες στον φούρνο, με μπόλικα τυριά και μυρωδικά μέσα …
Ένας πουρές πατάτας με κρέμα γάλακτος και γραβιέρα που θα λατρέψετε, συνοδεία ψαριού. Υλικά για τον πουρέ 4 μεγάλες πατάτες …
½ κιλό μπακαλιάρο κατεψυγμένο Trata on ice 1 κιλό πατάτες 1 πράσο 2 κρεμμύδια φρέσκα 2-3 σκελ. σκόρδο 2 κ.σ. …
Το σαφράν ( κρόκος Κοζάνης) είναι τόσο ιδιαίτερο που αναγνωρίζεται γευστικά όπου και να το χρησιμοποιήσεις! Σκέφτηκα ένα πιάτο λίγο …
4 χωματίδες, αλιευμένες με εργαλεία χαμηλής έντασης 6 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι 1 κονσέρβα σπαράγγια …
300-400 γρ. φιλέτο τσιπούρας 100 γρ. φιλέ αμυγδάλου 100 γρ. φρυγανιά τριμμένη 1 αβγό 50 γρ. αλεύρι 2 πατάτες 20 …
Μια ψαρόσουπα διαφορετική, πλούσια και απολαυστική!
Η γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται …
Μια συνταγή με υπέροχες γεύσεις που θα σας μαγέψει! Στην Ελλάδα δεν πολυσυνηθίζουμε την κρέμα γάλακτος σε συνδυασμό με το …