Πάστα Σεράνο – Πάστα ταψιού Σοκολατίνα
Για το παντεσπάνι 6 αυγά 90 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (6 κ 100 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις (6 κ …
Για το παντεσπάνι 6 αυγά 90 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (6 κ 100 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις (6 κ …
Υλικά Για το παντεσπάνι 6 αυγά 90 γρ κρυσταλλική ζάχαρη (6 κ.σ) 100 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις (6 …
Και πάμε στα κεκάκια ύμνος στην σοκολάτα!! Είναι τόσο ζουμερά και δένουν τόσο υπέροχα με την βουτυρόκρεμα που δεν έχω λόγια …
Νόστιμη, εμφανίσιμη, εορταστική τούρτα με αγαπημένες γεύσεις και χρωματικές αντιθέσεις! Το κέικ κακάου είναι πανεύκολο, αρκετά αφράτο και γευστικό και …
Υλικά: 1 κούπα γάλα (χλιαρό) 1 κούπα ελαιόλαδο ή αραβοσιτέλαιο 2 κούπες ζάχαρη 3 κούπες αλεύρι 4 αυγά 2 βανίλιες 1 …
Σοκοπραλίνα, ganache πικρής κουβερτούρας, ζύμη με ρόφημα σοκολάτας, κρασί και ψημένα φουντούκια!! Να αναφέρω κι άλλες λεπτομέρειες;;; Τάρτα αμαρτία για …
Δεν έχεις φτιάξει πιο απλή τούρτα και δεν έχεις δοκιμάσει τέτοια λιχουδιά. Στο εγγυώμαι! Οπότε, τώρα ήρθε η στιγμή. Την …
Κι’ αφού τελειώσαμε με την Lemon Curd, πιάσαμε τα υπόλοιπα. Άφθονο ξύσμα λεμονιού… μας έδωσε αρωματικό και αφράτο κέϊκ, εμπλουτισμένο …
Ένας γιορτινός κορμός με ένα υπέροχο παντεσπάνι ρολό: Υλικά: Για το κέικ: 4 αυγά 50γρ. γάλα 50 γρ. αραβοσιτέλαιο 70 …
Πανεύκολη συνταγή για ταλιατέλες με σολομό για τους λάτρεις των ζυμαρικών (όπως εγώ!). Λίγα υλικά (και καλά), με ελάχιστη προετοιμασία …
Όμως,ποτέ δεν είναι αργά,κοινό,τετριμμένο,μα εντελώς αληθινό…Εν τω προκειμένω,οι φράουλες, ακόμα υπάρχουν,για τη μαρμελαδένια γαρνιτούρα,οσονούπω τελειώνουν βεβαίως,κι αν θέλετε ντε και …
Donauwellen στη Γερμανική γλώσσα σημαίνει “το Κύμα του Δούναβη”.Τα κύματα του Δούναβη, λοιπόν, σε στρώσεις γι αυτό το δημοφιλές, παραδοσιακό …
Πορτοκάλι, κανέλα και σοκολάτα… αρώματα φθινοπωρινά ή μάλλον… χειμωνιάτικα και μάλιστα Χριστουγεννιάτικα! Θυμίζουν κόκκινο και πράσινο χρώμα, έλατο, πορτοκάλια καρφωμένα …
Αυτά τα τυροπιτάκια, αν τα φτιάξετε, θα σας βάλουν σε μπελάδες. Πρώτον γιατί αποκλείεται να φτάσουν όσα κι αν φτιάξετε …
Η μαγείρισσα έγινε και διπλά ευτυχισμένη γιατί ανακάλυψε το πιο αφράτο παντεσπάνι e v e r που απαιτεί απλά και …