Κρέας κατσαρόλας κρασάτο, με σάλτσα λαχανικών εποχής
Ένα μελωμένο χειμωνιάτικο πιάτο! Ένα φαγητό μαγειρευτό δοκιμασμένο πολλές φορές. Γιατί εμείς τα κοκκινιστά τα αφήνουμε για το καλοκαίρι και …
Ένα μελωμένο χειμωνιάτικο πιάτο! Ένα φαγητό μαγειρευτό δοκιμασμένο πολλές φορές. Γιατί εμείς τα κοκκινιστά τα αφήνουμε για το καλοκαίρι και …
Εύκολο δεν το λες, γρήγορο δεν το λες, το λες όμως πεντανόστιμο!!!!!! Μυρίζει πάντα “αλημιάς” και η δεύτερη μερίδα που …
Κοκκινιστό μοσχάρι. Εναλλακτικά βόδι, απλά αλλάζει ο χρόνος μαγειρέματος. Από εδώ και πέρα, αναφέρω μόνο μοσχάρι για ευνόητους λόγους
Υλικά για 2 άτομα: 400 γρ. χοιρινό μπούτι σε κομμάτια 1 κολοκάσι 500 γρ. 2 μέτριες πατάτες 3-4 σέλερυ ή …
Το χοιρινό φρικασέ εκτός από ένα νοστιμότατο φαγητό είναι και Χριστουγεννιάτικο καθώς συνηθίζεται σε πολλά μέρη της Ελλάδας να σερβίρεται …
Η προσθήκη γιαουρτιού στο αυγολέμονο κάνει τη σάλτσα πολύ πιο φίνα. Ο συνδυασμός πράσα-σέλινο-χοιρινό είναι κλασικός χειμωνιάτικος και συνηθίζεται σε …
Για 2 μερίδες: 600 γραμμάρια χοιρινό άπαχο κομμένο σε μικρά κομμάτια 7-8 πράσα κομμένα σε λωρίδες 3 εκατοστών περίπου 3/4 …
Το πρασοσέλινο, όπως το ᾿λεγε η γιαγιά μου, είναι ένα από τα πολύ νόστιμα φαγάκια, που μπορούμε να μαγειρέψουμε με …
Ένα ιδιαίτερα νόστιμο και πολύ γευστικό ραγού με μοσχάρι, χοιρινό και μανιτάρια! Υλικά: 15 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια /250 γρ. μοσχαρίσιο …
Η γιαγιά μου το έφτιαχνε και με μοσχαράκι, που είναι το ίδιο νόστιμο. Όταν ήμουν μικρή, προτιμούσα το μοσχάρι, γιατί …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31” 24/12/2012 ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΡΑΣΟΣΕΛΙΝΟ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ, ΑΛΜΥΡΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ
Νοστιμότατο φαγητό, με πλούσια γεύση, που όμως προορίζεται για γερά στομάχια…
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι 6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη 1μικρό πολύ κρεμμύδι σε ροδελίτσες 2 σκελίδες …
1,5 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 1 ποτήρι του κρασιού λάδι 1 ποτήρι του κρασιού κρασί 2 καρότα 1 κλαράκι …