Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin
www.tastefull.gr
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Υλικά Κοπανάκια 9 τεμ Φύλλο σφολιάτας 1 ρολό του εμπορίου Νερό για βράσιμο Αλάτι – πιπέρι Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ …
Ένα χορταστικό, αρωματικό και γευστικό πιάτο, με τις αλμυρές του ελιές και το τρυφερό, ζουμερό, μελωμένο μπούτι πάπιας με την …