Κοτόπουλο παστιτσάδα με σπετσερικό
Κοτόπουλο παστιτσάδα από την Κέρκυρα, μερακλίδικη, με το χοντρό της μακαρόνι και φυσικά το χαρακτηριστικό μείγμα μπαχαρικών το σπετσερικό, μια …
Κοτόπουλο παστιτσάδα από την Κέρκυρα, μερακλίδικη, με το χοντρό της μακαρόνι και φυσικά το χαρακτηριστικό μείγμα μπαχαρικών το σπετσερικό, μια …
Υλικά 1στηθος κοτόπουλο 600 με 700 γρ Μισό λίτρο κρέμα γάλακτος 250 γρ μανιτάρια φρέσκα Λίγο ελαιόλαδο 1μικρο ποτήρι λευκό …
Υλικά 1 κοτόπουλο σε κομμάτια 1 κρεμμύδι ξερό 2 καρότα 1 φύλλο δάφνης 1 κύβο ζωμό κοτόπουλο 250 γρ ανάμεικτα …
Πεντανόστιμο!
…
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ | Εύκολη και νόστιμη συνταγή για φτερούγες κοτόπουλου μαγειρευτές με ντομάτα.
Αγαπημένη παραδοσιακή συνταγή!
Πολύ νόστιμη συνταγή! Μερακλίδικη!…
Η Κερκυραϊκή παστιτσάδα δηλώνω υπευθύνως ότι ΔΕΝ είναι ένα κοκκινιστό πάνω σε χοντρά μακαρόνια του παστίτσιου. Είναι ένα συγκλονιστικά νόστιμο… …
Υλικά 4-6 άτομα 1 1/2 κιλό κόκορας κομμένος σε μερίδες (ζητάμε να μας το ετοιμάσει ο κρεοπώλης μας) 200 γρ. …
Σήμερα μαγείρεψα 4 μπούτια γαλοπούλας, τα έσβησα με λευκό κρασί και έριξα μπαχάρι και μοσχοκάρυδο και μοσχοβόλησε το φαγητό μου!!!!Μπορούμε …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Νόστιμο, πλούσιο, κυριακάτικο φαγάκι το κρασάτο κοτόπουλο, -προς αντικατάσταση του κόκορα- αποτελεί μια κλασική ρουστίκ συνταγή, απόλυτα ταιριαστή για ένα …
Ένα φαγητό μαμαδίστικο μπορώ να πω. Χειμωνιάτικο χουχουλιαστό. Όταν το μαγείρευα αυτή η εικόνα μου ήρθε στο νου. Χειμώνας, κρύο …
Γαλοπούλα μπούτι με σάλτσα κρασιού, πράσου και μπαχάρι!!! Βγήκε ένα πεντάγλυκο φαγητό όλο μοσχοβολιά!!!
Υλικά Για την μαρινάδα 1 κόκορας κομμένος σε κομμάτια 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο 1 λίτρο κόκκινο κρασί 2 φύλλα δάφνης 2-3 …
Μια παραδοσιακή κλασική συνταγή που μαγειρεύουν σ’ όλα τα χωριά. Οι γυναίκες της υπαίθρου εκμεταλεύονταν ό,τι τους έδινε το περιβόλι …
New Year’s resolutions, μια ακόμη χρονιά μαγειρέματα και έμπνευση επάνω από τις κατσαρόλες, νέες αποφάσεις αλλά και επιμονή για να …
Υλικά 1 κοτόπουλο σε μερίδες 1/3 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 1 κύβο ζωμό κότας 1 δαφνόφυλλο …
Αντί να χρησιμοποιήσουμε μια τεράστια γαλοπούλα, το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσουμε το στήθος της γαλοπούλα και να το γεμίσουμε και …