Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Το κρέας τους θυμίζει πάπια. Είναι σκούρο, μεταξένιο, συγκριτικά λίγο, αλλά πολύ νόστιμο. Όταν συνδυάζεται με τα πορφυρά λαχανικά γίνεται …
Το ροσμπίφ τώρα και με κοτόπουλο! 2 στηθη κοτοπουλου 1 πακετο μακαρονια Νο 2 1 1/2 κρασοποτηρο λαδι 1 κρασοποτηρο …
Ένα χορταστικό, αρωματικό και γευστικό πιάτο, με τις αλμυρές του ελιές και το τρυφερό, ζουμερό, μελωμένο μπούτι πάπιας με την …
Η φίλη μας Γιώτα Γεροδήμου-Κούτρα μάς στέλνει μια πεντανόστιμη συνταγή, που μπορείτε να φτιάξετε για ιδιαίτερες περιστάσεις.Υλικάστήθος πάπιας, ή και …
Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι …
Επειδή η πάπια και η χήνα είναι λίγο σκληρά κρέατα έχω καταλήξει σε αυτή την συνταγή έπειτα από πολλές δοκιμές …
Το συνηθισμένο πολυαγαπημένο μας κοτόπουλο φούρνου αλλά με γλυκιά γεύση γ