Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin
www.tastefull.gr
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Μία συνταγή απλή και εύκολη για ένα πιάτο πολύ ξεχωριστό, εντυπωσιακό και ιδιαίτερα απολαυστικό!Μπουκίτσες κοτόπουλου ανάμεσα σ΄ένα πολύ νόστιμο και …
Σήμερα λοιπόν σας έχω ένα κλασσικό φαγάκι το οποίο το κάνω συχνά με διάφορες παραλλαγές και μας αρέσει πολύ. Ο …