Τάρτα κολοκυθιού με ζύμη μπριζέ!
Υλικά για την ζύμη 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ. παγωμένο βούτυρο κομμένο σε μικρά κομμάτια 50 …
Υλικά για την ζύμη 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ. παγωμένο βούτυρο κομμένο σε μικρά κομμάτια 50 …
Υλικά 350 γρ. ρύζι μπασμάτι 1 κομμάτι τζίντζερ (2,5Χ1) εκ. ψιλοκομμένο 4 φέτες άπαχο μπέικον, κομμένες 2 κρεμμύδια κομμένα 2 …
Από τη chef Ντίνα Χαρίση Ημερομηνία Προβολής: 24/11/2011…
Το πράσο είναι ποώδες, διετές, ιθαγενές φυτό και ανήκει στο γένος Άλλιο και στην οικογένεια των Λειριοειδών (Liliaceae).Έχει στενή συγγένεια …
Από τον chef Γιάννη Γραμμένο Ημερομηνία Προβολής: 4/5/2012…
Σκέφτηκα λοιπόν, να ασχοληθώ λίγο με τη συνταγή και να την κάνω νόστιμη, χωρίς ιδιαίτερες παρεμβάσεις στα υλικά και κυρίως …
Η Φωτεινή Παλιεράκη από το Μοσχάτο μάς έστειλε τη δική της εκδοχή για τη γνωστή γαλλική τάρτα.Υλικά Για τη ζύμη …
Ταρτούλα εύκολη και γρήγορη!Υλικά1 κρεμμύδι σε λωρίδες6 αργίτικες μελιτζάνες σε ροδέλες1 κολοκυθάκι σε ροδέλες5 φέτες λιαστής ντομάτες σε λωρίδες300 γρ. …
Το φαγάκι αυτό είναι πικάντικο όσο πρέπει ώστε να μην ενοχλεί και έχει πλούσια αρώματα. Εμείς το τρώμε όχι μόνο …
Το σημερινό πιάτο, το διαφορετικό σουφλέ κοτόπουλου είναι ένα πιάτο πολύχρωμο, νόστιμο αλλά και πλήρες μιας και περιέχει κρέας (και …
Αυτή είναι μια από τις πιο παλιές συνταγές που έχω στο τετράδιό μου κι έτσι δεν μπορώ να αναφέρω την …
500 γραμ.κιμά μοσχαρίσιο 1 αβγό 1 κρεμμύδι ψιλοτριμένο 1 φλυτζανάκι του καφέ ρύζι 5-6 κλωνάρια μαιντανό ψιλοκομμένο 4 κούταλιές σούπας …
Όποιος τρώει, ζητάει τη συνταγή.