Ταρτάκια με μασκαρπόνε
Για το Σαββατοκύριακο σας ετοιμάσαμε σπέσιαλ γλυκάκι!Ταρτάκια με τραγανή βάση και αφράτη κρέμα με μασκαρπόνε.Τα αρωματίσαμε με λικέρ Grand Marnier …
Για το Σαββατοκύριακο σας ετοιμάσαμε σπέσιαλ γλυκάκι!Ταρτάκια με τραγανή βάση και αφράτη κρέμα με μασκαρπόνε.Τα αρωματίσαμε με λικέρ Grand Marnier …
Για όσους αγαπούν την λέμον πάι, μια ιδιαίτερη πρόταση από τον Βέλγο μετρ της ζαχαροπλαστικής και νέο συνεργάτη μας, Στέφεν Σιβέ.
Βανίλιες ή Δαμάσκηνα έχουν σάρκα γλυκιά και ζουμερή και περιέχουν πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως όλα, εξάλλου, τα σκούρα, μωβ-μπλε φρούτα …
Μια λαχταριστή συνταγή από το αφιέρωμα στις τάρτες που θα βρείτε στο νέο τεύχος των Γλυκών Ιστοριών. Υλικά Για τη …
175 γρ αλεύρι85 γρ βούτυρο3 κρόκοι αυγών85 γρ ζάχαρη1/2 κουταλάκι υγρό άρωμα βανίλιαςγια τη γέμιση225 γρ αμύγδαλα σε σκόνη150 γρ …
Μια συνταγη του Στέλιου παρλίαρου απο το καινούριο του βιβλίο “Σοκολάτα Ξανα ” με αρκετες δικές μου παραλλαγές. Υπέροχη γευση …
Η συνταγη ειναι απο το Chef on Air,απλά εκανα την παραλλαγή με το βύσσινο,γιατι δεν μου αρεσει το ροδι και …
Προκειται για μια ταρτα αναλαφρη,δροσερη με τραγανη βαση αφρατη ,που πραγματικα ξεχωριζει απο πολλες ταρτες..Δοκιμαστε την!!!…