Τάρτα με μοτσαρέλα και μαρμελάδα πορτοκάλι Παρλιάρου
α Σαββατοκύριακα προσφέρονται για μαγειρικούς πειραματισμούς. Συνδυάστε μοτσαρέλα με μαρμελάδα πορτοκάλι σε μια διαφορετική τάρτα και το αποτέλεσμα θα σας …
α Σαββατοκύριακα προσφέρονται για μαγειρικούς πειραματισμούς. Συνδυάστε μοτσαρέλα με μαρμελάδα πορτοκάλι σε μια διαφορετική τάρτα και το αποτέλεσμα θα σας …
Όταν έφτιαξα τις μπάρες δημητριακών με χουρμάδες σκέφτηκα πως θα ήθελα να δοκιμάσω την ζύμη τους σε τάρτα. Κι έτσι …
Για το Σαββατοκύριακο σας ετοιμάσαμε σπέσιαλ γλυκάκι!Ταρτάκια με τραγανή βάση και αφράτη κρέμα με μασκαρπόνε.Τα αρωματίσαμε με λικέρ Grand Marnier …
Για όσους αγαπούν την λέμον πάι, μια ιδιαίτερη πρόταση από τον Βέλγο μετρ της ζαχαροπλαστικής και νέο συνεργάτη μας, Στέφεν Σιβέ.
Τάρτα μήλου σε ζύμη με κατσικίσιο τυρί λοιπόν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Μια τάρτα με τραγανή ζύμη με πολύ λίγη …
Θρυμματιστή μπισκοτένια βάση, εύγευστη crème pâtissière -με κρέμα γάλακτος- και ροδοψημένες φέτες μήλου είναι η σύνθεση αυτής της τάρτας, με …
Βανίλιες ή Δαμάσκηνα έχουν σάρκα γλυκιά και ζουμερή και περιέχουν πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως όλα, εξάλλου, τα σκούρα, μωβ-μπλε φρούτα …
Μια υπέροχη τάτρα με την πιο σοκολατένια κρέμα που έχετε δοκιμάσει ποτέ! Η τάρτα αυτή δημιουργήθηκε κάπως τυχαία και απο …
Δροσερή είναι τέλεια για τα καλοκαίρια μας!ΥΛΙΚΑ : Για τη ζύμη 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. …
Μια λαχταριστή συνταγή από το αφιέρωμα στις τάρτες που θα βρείτε στο νέο τεύχος των Γλυκών Ιστοριών. Υλικά Για τη …
Φρουτένια, ζουμερή και δροσερή, αυτήν την τάρτα τη λάτρεψαν όλοι! Υλικά 300 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 190 γρ …
Ας μην σας ξεγελασουν τα απλα υλικα! Αυτη η ταρτα ειναι απο τις πιο νοστιμες που εχετε ποτε δοκιμασει!…
Έχετε δοκιμάσει σοκολάτα σε συνδυασμό με φράουλα, μπανάνα, πορτοκάλι… Λεμόνι όμως; Μη διστάσετε να εμπιστευτείτε για μια ακόμη φορά τον …
175 γρ αλεύρι85 γρ βούτυρο3 κρόκοι αυγών85 γρ ζάχαρη1/2 κουταλάκι υγρό άρωμα βανίλιαςγια τη γέμιση225 γρ αμύγδαλα σε σκόνη150 γρ …
Εποχη των μηλων και τα μηλογλυκα παιρνουν και δινουν! Σας προτεινω λοιπον μια πεντανοστιμη ταρτα με μηλο και σπιτικη μαρμελλαδα …
Μια συνταγη του Στέλιου παρλίαρου απο το καινούριο του βιβλίο “Σοκολάτα Ξανα ” με αρκετες δικές μου παραλλαγές. Υπέροχη γευση …
Υλικά: Για τη ζύμη 1 1/2 κούπα αλεύρι 1/4 κούπας 1 κουταλιά της σούπας σκόνη κακάο 1/4 κουταλάκι του γλυκού …
Θα μπορουσα να την ονομασω και cheesecake, αλλα επειδη η δικη μου προσεγγιση στην κουζινα ειναι απο Ιταλια μερια, προτιμω …
Η συνταγη ειναι απο το Chef on Air,απλά εκανα την παραλλαγή με το βύσσινο,γιατι δεν μου αρεσει το ροδι και …
Προκειται για μια ταρτα αναλαφρη,δροσερη με τραγανη βαση αφρατη ,που πραγματικα ξεχωριζει απο πολλες ταρτες..Δοκιμαστε την!!!…