ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΦΡΑΝΤΖΙΠΑΝ ΚΑΙ ΒΥΣΣΙΝΑ // CROSTATA DI AMARENE E CREMA FRANGIPANE
ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΦΡΑΝΤΖΙΠΑΝ ΚΑΙ ΒΥΣΣΙΝΑΥπέροχη τάρτα με πλούσια κρέμα φραντζιπάν (με αμύγδαλα και βούτυρο) και κομπόστα βύσσινο!Τα γλυκόξινα βύσσινα …
ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΦΡΑΝΤΖΙΠΑΝ ΚΑΙ ΒΥΣΣΙΝΑΥπέροχη τάρτα με πλούσια κρέμα φραντζιπάν (με αμύγδαλα και βούτυρο) και κομπόστα βύσσινο!Τα γλυκόξινα βύσσινα …
Αυτή, η υπέρτατη απόλαυση της ζεστής, τραγανής τάρτα από σφολιάτα που συνδυάζεται με «μελωμένα» φρούτα εποχής που λιώνουν στο στόμα …
Τροπική τάρτα με βάση τραγανό μπισκότο με άρωμα τζίντζερ, δροσερή κι ελαφριά κρέμα καρύδας για γέμιση, κομμένες μπανάνες και αποξηραμένη …
Μια απλή τάρτα λεμονιού ήταν η αφορμή για να γνωρίσω την Madame Ginger και αργότερα, όλη την ομάδα της. Ναι, …
Αν έπρεπε να διαλέξω 5 αγαπημένα μου γλυκά σίγουρα αυτή η λίστα θα είχε στην πρώτη θέση την τάρτα λεμονιού …
Υλικά για 8 ατομικές φόρμες ή για ταρτιέρα 25 εκ.: Ζύμη 250 γρ. αλεύρι μαλακό ή για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 10 …
Η ισορροπία μεταξύ των γλυκών, όξινων και γήινων γεύσεων της τάρτας όπως και των ποικίλων υφών της είναι, για μένα, …
Υπάρχει άνθρωπος που δεν του αρέσει η σοκολάτα; Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει έστω και ένας. Κάποιες φορές …
Η λίντζερ τόρτε, δηλαδή η τάρτα του Λίντς, είναι ένα γλυκό που προέρχεται από την πόλη Λίντς της Αυστρίας. Βασικά …
Η torta della nonna (τόρτα ντε λα νόνα), σε ελεύθερη μετάφραση “το γλυκό της γιαγιάς”, είναι ένα από τα πολύ …
Υλικά για ταρτιέρα 25 εκ.: Για τη βάση: 250 γρ. μπισκότα digestive θρυμματισμένα στο μπλέντερ 130 γρ. μαργαρίνη (ή 110 …
Υπάρχουν οι γλυκές τάρτες με φρούτα κι υπάρχει και η τάρτα φράουλα με φρέσκιες φράουλες εποχής.Με άφθονη (κι αυθεντική) κρέμα …
Είναι η αμερικάνικη pumpkin pie με κάποιες παραλλαγές. Ένα ποτ πουρί συνταγών που ο συνδιασμός τους βγήκε πολύ πετυχημένος και …
Φθινοπωρινή Τάρτα με “Oreo” φτιαγμένη με Καραμέλα και Καϊμάκι
Βανίλιες ή Δαμάσκηνα έχουν σάρκα γλυκιά και ζουμερή και περιέχουν πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως όλα, εξάλλου, τα σκούρα, μωβ-μπλε φρούτα …
Απο το Pontasserchio λοιπόν, η torta co’ bischeri διαδόθηκε στην γύρω περιοχή και στην πόλη της Πίζας και σήμερα παρασκευάζεται …
Δροσερή είναι τέλεια για τα καλοκαίρια μας!ΥΛΙΚΑ : Για τη ζύμη 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. …
Έχετε δοκιμάσει σοκολάτα σε συνδυασμό με φράουλα, μπανάνα, πορτοκάλι… Λεμόνι όμως; Μη διστάσετε να εμπιστευτείτε για μια ακόμη φορά τον …
Η Γιναργύρου Κωσταντίνα μάς στέλνει μια γλυκιά έκπληξη από την Κέρκυρα. Υλικά Για τη ζύμη 160 γρ. αλεύρι για όλες …
Η συνταγη ειναι απο το Chef on Air,απλά εκανα την παραλλαγή με το βύσσινο,γιατι δεν μου αρεσει το ροδι και …