Το αγιολί (aioli) είναι για μένα η απόλυτη εναλλακτική της σκορδαλιάς που δε με πειράζει στο στομάχι και ως τέτοια …
Συνταγές με κρόκοι με αλάτι για Σάλτσες
-
-
Αυτή είναι η συνταγή που μου έφτιαχνε η πεθερά μου γιά να συνοδεύω το βραστό ψάρι.Εγώ πλέον την χρησιμοποιώ παντού,έχει …
-
Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Η ιδέα του είναι πολύ απλή : …
-
Η μαγιονέζα, είναι μια πηχτή σάλτσα με βάση το αυγό, το ελαιόλαδο και προαιρετικά τη μουστάρδα, μαζί με ξύδι ή …
-
Η σάλτσα αυτή σερβίρεται με νουά μοσχάρι σε φέτες και κρέας βραστό.
-
Υλικά 4 κουταλιές φρούτου κοφτές βούτυρο 4 κουταλιές σούπας στρογγυλές αλεύρι 4 φλυτζάνια χλιαρό γάλα 3 κρόκους αυγών χτυπημένους αλάτι, πιπέρι 3 κουταλιές …
-
Υλικά 8 κουταλιές φρούτου κοφτές Βούτυρο 3 κουταλιές σούπας στρογγυλές αλεύρι 4 φλυτζάνια χλιαρό γάλα 3 κρόκους αυγών κτυπημένους αλάτι, …
-
Υλικά 10 κουταλιές φρούτου κοφτές Βούτυρο 10 κουταλιές σούπας στρογγυλές αλεύρι 4 φλυτζάνια χλιαρό γάλα 3 κρόκους αυγών χτυπημένους αλάτι, πιπέρι …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Μία απλή συνταγή για μπεσαμέλ χωρίς κόπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα φουρνιστά σας νόστιμα πιάτα, η συνταγή αυτή δεν …
-
Υλικά: – 1 και 1/2 κουταλιά της σούπας γεμάτη κορν φλάουρ – 2 φλυτζάνια ζωμό από οτιδήποτε φτιάχνετε – 2 …
-
-
-
“Τίποτα καλύτερο από τη γεύση μίας καλής σπιτικής μαγιονέζας, για να συνοδέψεις μια τηγανιά πατάτες ή να τη βάλεις σε …
-
-
Στο νέο μάθημα μαγειρικής ο Χριστόφορος Πέσκιας δίνει ελληνική υπηκοότητα στη μαγιονέζα, βάζοντας ελαιόλαδο αντί για άλλο έλαιο…
-
Δεν ξέρω αν εσείς έχετε δυσκολευτεί με τη μαγιονέζα εγώ πάντως τα “βρήκα σκούρα”… εκτός από αυτή τη φορά που …
-
Είναι μια παραλαγή απο το απλό αυγολέμονο που ξέρουμε.