Μαγιονέζα με ελαιόλαδο
Αυτή είναι η συνταγή που μου έφτιαχνε η πεθερά μου γιά να συνοδεύω το βραστό ψάρι.Εγώ πλέον την χρησιμοποιώ παντού,έχει …
Αυτή είναι η συνταγή που μου έφτιαχνε η πεθερά μου γιά να συνοδεύω το βραστό ψάρι.Εγώ πλέον την χρησιμοποιώ παντού,έχει …
Υλικά 1 κρόκος και 1 αυγό ολόκληρο 2 κ.σ μουστάρδα 2 κ.σ ξύδι 125 ml ελαιόλαδο 250 ml αραβοσιτέλαιο Χτυπάμε …
Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Η ιδέα του είναι πολύ απλή : …
Η γεύση της σπιτικής μαγιονέζας είναι διαφορετική από αυτή του εμπορίου και απογειώνει γευστικά στη στιγμή τα πιάτα, που συνοδεύει. …
Η μαγιονέζα, είναι μια πηχτή σάλτσα με βάση το αυγό, το ελαιόλαδο και προαιρετικά τη μουστάρδα, μαζί με ξύδι ή …
Στο νέο μάθημα μαγειρικής ο Χριστόφορος Πέσκιας δίνει ελληνική υπηκοότητα στη μαγιονέζα, βάζοντας ελαιόλαδο αντί για άλλο έλαιο…
Δεν ξέρω αν εσείς έχετε δυσκολευτεί με τη μαγιονέζα εγώ πάντως τα “βρήκα σκούρα”… εκτός από αυτή τη φορά που …