Μοσχάρι κοκκινιστό
Μοσχαράκι στη χύτρα ταχύτητας…
Μοσχαράκι στη χύτρα ταχύτητας…
Προσωπικά το λάτρεψα, καθώς έγινε πάρα πολύ εύκολα (μεγάλο πλεονέκτημα για ένα φαγητό, να μην είναι μπελαλίδικο για την μαγείρισσα …
Είναι ένα ορεκτικό που έχει τις ρίζες του στην περιοχή της Προβηγκίας στη Γαλλία, αλλά την βρίσκουμε και στην Πορτογαλία …
Το όσπριο όμως ήταν στο πρόγραμμα και ως καλή εναλλακτική λύση σκέφτηκα το τηγάνι, αντί για την κατσαρόλα μιας και …
Για τους λάτρεις των γλυκόξινων γεύσεων, των κρεμμυδιών και του σπιτικού τουρσί! Ιδανικά γι΄αυτό το τουρσί είναι τα κόκκινα κρεμμύδια, …
Η διάσημη ιταλική σούπα μινεστρόνε, προέρχεται από τη λέξη minestra που σημαίνει σούπα. Τη συναντά κανείς σε όλη τη χώρα …
Τα τελευταία θαλασσινά του καλοκαιριού, είναι στην κατάψυξη και μάλλον ήρθε η ώρα να βρουν τον προορισμό τους, προς την …
Πακετάκι με φρέσκα καλαμαράκια! Ότι καλύτερο για να δώσουμε ακόμη “οντότητα ΄και υπόσταση” στο καλοκαίρι μας.
1.200 γρ. μικρό κατσίκι κομμένο σε μερίδες 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο σπασμένες …
Ντολμαδάκια πρωτότυπα, νηστίσιμα αλλά πολύ νόστιμα και ευπαρουσίαστα για το καθημερινό τραπέζι ή για μπουφέ!!