Κότσι μοσχαρίσιο κοκκινιστό με μακαρόνια
Υλικά 2 κιλά μοσχαρίσιο κότσι κομμένο σε μερίδες 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 κονσέρβα ντοματάκια κονκασέ (τριμμένα …
Υλικά 2 κιλά μοσχαρίσιο κότσι κομμένο σε μερίδες 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 κονσέρβα ντοματάκια κονκασέ (τριμμένα …
To πιο φινετσάτο οσομπούκο είναι το αυθεντικό μιλανέζικο. Μαγική γεύση, χρώμα, άρωμα και άποψη. Παρουσιαστικό και εκτόπισμα αντιστρόφως ανάλογα του …
Τη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια …
Κάθε άλλο παρά γρήγορη η συνταγή μας, όμως αν την φτιάξετε δεν θα θέλετε να ξαναφάτε άλλο κοκκινιστό.
Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι κότσι ή ελιά 2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 4 σκελίδες σκόρδο 1 κιλό πατάτες ελαιόλαδο …