Κοζανίτικοι Λαχανοντολμάδες – Γιαπράκια
Σήμερα μαγειρεύουμε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φαγητά της Κοζάνης που μαγειρεύουν κάθε χρόνο τουλάχιστον 2-3 φορές οι Κοζανίτες τα …
Σήμερα μαγειρεύουμε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φαγητά της Κοζάνης που μαγειρεύουν κάθε χρόνο τουλάχιστον 2-3 φορές οι Κοζανίτες τα …
Το γεμιστό λάχανο με κιμά είναι και πολύ νόστιμο και ιδιαίτερα εμφανίσιμο πιάτο!
60 ml. λάδι 2 σκελίδες σκόρδο 5 γρ πιπέρι καγιέν 10 γρ. κόλιανδρο 10 γρ. κύμινο 2,5 εκ. φρέσκια πιπερόριζα, …
Ένα πολύ νόστιμο φαγάκι σήμερα για αυτούς που τους αρέσουν οι λαχανοντολμάδες. Υλικά 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 2 ξερά κρεμμύδια …
Ένα παραδοσιακό πιάτο της Μυτιλήνης με άρωμα από το φιόρο το του λεβάντε.Αιγαίο και Ιόνιο πέλαγος συνετάχθησαν μέσα στην κατσαρόλα …
Υλικά 1 κιλό μεγάλα κρεμμύδια ½ κιλό ρύζι ½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο 2 κουταλιές σούπας μαϊντανό ( ψιλοκομμένο ) μια …
υλικά για 8-10 άτομα 1 βαζάκι αμπελόφυλλα τρυφερά (350 γρ.) 10 αγκινάρες, οι 8 καθαρισμένες και κομμένες σε οριζόντιες φέτες, …