Κουνουπίδι Καπαμάς
helengrblog.blogspot.com
Ο καπαμάς (kapama) είναι μία τεχνική μαγειρικής με βάση το αρνίσιο ή το μοσχαρίσιο κρέας, που τσιγαρίζεται σε ελαιόλαδο και …
Ο καπαμάς (kapama) είναι μία τεχνική μαγειρικής με βάση το αρνίσιο ή το μοσχαρίσιο κρέας, που τσιγαρίζεται σε ελαιόλαδο και …
Υλικά500 γρ. περίπου αμπελόφυλλα1 καρότο1 κολοκύθι1 μελιτζάνα1 πατάτα2 κρεμμύδια2 ντομάτες ή 1 κουτί ντοματάκια ολόκληρα1 κουταλιά πελτέ1 κούπα ρύζι για …
Σ΄ αυτό το παραδοσιακό, καλοκαιρινό πιάτο δύο είναι οι πρωταγωνιστές: η τσακώνικη μελιτζάνα με την τρυφερή σάρκα, την γλυκόπικρη γεύση …