Λαχανοντολμάδες
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Ένα μοναδικό και εμπνευσμένο πιάτο, με υπέροχη γεύση! Η δυσκολία του θα μας αποζημιώσει απόλυτα!…
Η σημερινή μας συνταγή είναι ντολμάδες από σέσκουλα με γέμιση από αρνίσιο κιμά, ρύζι και μπόλικα αρωματικά, καθώς και καβουρδισμένο …
Η ανάρτηση αυτή προοριζόταν για χθες. Δυστυχώς δεν πρόλαβα οπότε η συνταγή με τους λαχανοντολμάδες σήμερα, και μια που δεν …
Τους λαχανοντολμάδες που θα σας δείξουμε σήμερα, τους έφτιαξα χρησιμοποιώντας ζαμπονάκι luncheon meat αντί για χοιρινό ή μοσχαρίσιο κρέας.Οι κορινθιακές …
Υλικά 1 κιλό κιμά ανάμεικτο (1/2 κ. μοσχαρίσιο και 1/2 κ. χοιρινό) 1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα …
Αυτή η ιδέα είναι ιδανική για όσους δεν τους αρέσει η μυρωδιά που αναδύεται όταν το κουνουπίδι βράζει, και το …
Ένα από τα φαγητά που θεωρούνται “μπελαλίδικα” που όμως, αν είναι πετυχημένα, μπορούν να είναι α-πε-ρί-γρα-πτης νοστιμιάς!!! Και μπορεί η …
Ακρως καλοκαιρινό φαγάκι τα γεμιστά λαχανικά…Τα γεμιστά μας αρέσουν γενικά πολύ. Ιδιαίτερα οι πιπερο-ντομάτες, αλλά και τα κολοκυθάκια. Εμένα με …
Οι λαχανοντολμάδες σε μια διαφορετική εκδοχή. Ελαφριά αλλά και πολύ νόστιμη. Τρεις λαχανίδες μεγάλες. (Τα λένε και μαπολάχανα η μαυρολάχανα …
Εδώ και πολύ καιρό θέλω να φτιάξω λαχανοντολμάδες, αλλά η μεγάλη πίεση χρόνου με κάνει να το αναβάλλω, γιατί όπως …
Απίθανοι παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με κιμά!