Κοτόπουλο με πάστα κάρυ και καρύδα
www.lovecook.gr
Υλικά – 1 κ.γ. σκόνη τσίλι – 1/2 κ.γ. αλάτι – 1 κ.γ. κουρκουμά – 1/4 κ.σ. σπόρο κόλιανδρου – 1/4 …
Υλικά – 1 κ.γ. σκόνη τσίλι – 1/2 κ.γ. αλάτι – 1 κ.γ. κουρκουμά – 1/4 κ.σ. σπόρο κόλιανδρου – 1/4 …
Υλικά για 4 μερίδες 800 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου 250 ml γάλα καρύδας 2 κουτ. σούπας πάστα πράσινου κάρυ …
Την ξέρετε πια νομίζω την διαφωνία μας με τη συνblogger μου Χαρά στις γεύσεις. Εγώ μπαχαρικά χρησιμοποιώ λίγα και εκείνη …
Τα διάφορα πιάτα κάρυ γίνονται με άπειρους συνδυασμούς μπαχαρικών, υλικών και τρόπων μαγειρέματος. Βασικά μπαχαρικά όμως είναι το κάρυ, ο …