ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ ΜΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΑΓΙΟΛΙ
1 καρότο ½ πράσο 1 πατάτα 2 σπαράγγια 1 κρεμμύδι φρέσκο 1 κολοκύθι 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak Χυμό από ½ …
1 καρότο ½ πράσο 1 πατάτα 2 σπαράγγια 1 κρεμμύδι φρέσκο 1 κολοκύθι 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak Χυμό από ½ …
½ κιλό φτερούγες κοτόπουλου 300 γρ. Fouantre ψητή γαλοπούλα χωρίς γλουτένη Ifantis 150 γρ. noodles ρυζιού 1 ½ lt ζωμό …
1 κομμάτι ενιαίο, φρέσκο σολομό, γύρω στο 1 κιλό, με την πέτσα χωρίς κόκαλα ξύσμα από λεμόνι και λάιμ 2 …
Υλικά (για 4 άτομα): 1 φλ. κινόα (ξεπλυμένο σε νερό) 1/2 χούφτα κόλιαντρο ψιλοκομμένο (ή μαϊντανό) 1/2 χούφτα δυόσμο ψιλοκομμένο …
200 γρ. φιλέτο τόνου 10 γρ. κόκκους πιπεριών (κόκκινο, μαύρο, πράσινο) 3 κλων. δενδρολίβανο Αλάτι ημίχονδρο 1/2 πιπεριά Φλωρίνης 1/2 …
Ευωδιαστό χορτοφαγικό πιάτο από την ινδική κουζίνα.
Συνταγή του σεφ Κωνσταντίνου Τάση. Τραγανές και εξαιρετικά νόστιμες γαρίδες, τηγανισμένες σε κουρκούτι λαχανικών και σερβιρισμένες με δροσερό ντιπ γιαουρτιού, …
Από τον Chef Βασίλη Καλλίδη ,4 αγκινάρες 2 – 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 καρότα 1 φλ. αρακά κατεψυγμένο ¼ ματσ. …
Από την Chef Νόη Ιωαννίδου ,1 εσκαρόλ 1 ρόκα 1 λόλα πράσινη 1 λόλα κόκκινη 1 καρότο 1 κολοκυθάκι 20 …
Από τον Chef Βαγγέλη Δρίσκα 500 γρ. βιολογικό σπανάκι Ifantis250 γρ. βιολογικό αρακά Ifantis500 γρ. κουνουπίδι 2 καρότα 2 πατάτες 1 κρεμμύδι 1 …
Οι Ψαροκροκέτες είναι οι αγαπημένες όλων μας, μικρών και μεγάλων, διότι μας επιτρέπουν να απολαύσουμε το ψάρι, χωρίς το φόβο …
2 φιλέτα λαβράκι (1 κιλό) 250 γρ. σπαράγγια 250 γρ. καρότα baby αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα κόκκαλα των ψαριών …
Τα καναπεδάκια είναι ένα κλασικό ορεκτικό που απογειώνεται με το αυγοτάραχο και τα φρέσκα λαχανικά.