Κοτόπουλο “Chasseur” (με μανιτάρια)
Μια τυπική Γαλλική συνταγή, με πολλές μικρές τεχνικές για να πετύχει νοστιμιά και κυρίως τέλεια υφή στη σάλτσα, που είναι …
Μια τυπική Γαλλική συνταγή, με πολλές μικρές τεχνικές για να πετύχει νοστιμιά και κυρίως τέλεια υφή στη σάλτσα, που είναι …
…
Υλικά 300 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου 2 κουτ. της σούπας κουκουνάρι ½ φλιτζάνι ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί 1 αβγό …
Φραγκόκοτα λεμονάτη στην κατσαρόλα με κλασική γαλλική σάλτσα suprême, με ολόκληρους κόκκους πολύχρωμου πιπεριού, αρωματισμένη φυσικά κατά τις δικές μας …
12 φιλέτα μπούτι κοτόπουλου 6 κ.σ. ελαιόλαδο 300 γρ. κολοκύθα 2 καρότα 2 πράσα (μόνο το λευκό μέρος) 1 κ.σ. …
Υλικά 700 γ. φιλέτο μπούτια κοτόπουλου 1/2 κ. μανιτάρια μικρά agaricus 5-6 μικρά καρότα 5 μέτρια προς μικρά ξερά κρεμμύδια …
Το Κυριακάτικο μας τραπέζι είναι αφιερωμένο στο κοτόπουλο και στο μπρόκολο. Μια νόστιμη συνταγή για να «πρασινίσουμε» το γεύμα της …
1 κόκορα 1 πακέτο μακαρόνια No 5 2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα 3 σκελίδες σκόρδο 6 λευκά μανιτάρια κομμένα στα 4 1000 …
Μεσαίας δυσκολίας συνταγή που απαιτεί ενασχόληση 1:30’ περίπου. Βολεύει να μεσολαβήσει λίγος χρόνος ανάμεσα στο πρώτο στάδιο του βρασίματος του …
Ένα από τα αγαπημένα μας οικογενειακά φαγητά ήταν αυτό του κοτόπουλου μιλάνεζα, με την διαφορά ότι στην καθημερινότητα παραλείπαμε τηνσάλτσα. …
Διάλεξα να φτιάξω το πλέον κλασσικό πιάτο της Λουιζιάνας, απλό, πεντανόστιμο και σίγουρα χορταστικό. Όλα τα εδέσματα που είχαμε στο …