Η “πράσινη” πέρκα
Η κατάψυξη ήταν “τίγκα” από διάφορα… και είχα ήδη: καλαμάρια, σαρδελίτσα, γαλέο, μια μέτρια ροφό-σφυρίδα (την ετοιμάζω για σούπα) αλλά …
Η κατάψυξη ήταν “τίγκα” από διάφορα… και είχα ήδη: καλαμάρια, σαρδελίτσα, γαλέο, μια μέτρια ροφό-σφυρίδα (την ετοιμάζω για σούπα) αλλά …
Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι τον τηγανίζουν και τον τρώνε με σάλτσα ή με σκορδαλιά. Αυτός ο περιορισμός τον αδικεί, …
Στην τελευταία μας επίσκεψη στον ψαρά, προμηθευτήκαμε 2 μεγάλες ολόφρεσκες φέτες μαγιάτικο.Πρόκειται για ένα είδος φρικασέ , αλλά με 2-3 …
Υλικά 800 γρ. παστός μπακαλιάρος, ξαλμυρισμένος, κομμένος σε μεγάλες μπουκιές 1/2 κουτ. σούπας ξύσμα από ακέρωτο και κατά προτίμηση βιολογικό …
Υλικά 1 κιλό ψάρι φιλέτο (πέρκα) 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά λάδι 2 ρίζες μάραθο ψιλοκομμένο 2 αντσούγιες φιλέτο …
ΥΛΙΚΑ(για 4 άτομα) ½ κ. σαρδέλες 3 – 4 ντομάτες μέτριες 3 κρεμμύδια μέτρια Φρέσκο δυόσμο Ρίγανη ξερή & φρέσκια …
Υλικά 400 γρ γαύρο 5 μέτριες πατάτες (600-700 γρ) 6-8 κρεμμυδάκια φρέσκα 3 σκελίδες σκόρδο 3 κ.σ ελαιόλαδο 1 κ.σ …
Φωλίτσες από σαρδέλες … Total Time: 60Λεπτά Χρόνος προετοιμασίας: 20Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 40Λεπτά Σαρδέλες – 1 κιλό Ελαιόλαδο – 1/2 …
Μεσόγειος, η θάλασσα με τα νοστιμότερα ψάρια! Τα ψάρια που (αν κι εγώ κάποιες φορές δεν τα προτιμώ), οφείλω να …
Από τον Chef Μεντζέλο Δροσόπουλο ,½ κ. σαρδέλες 3 – 4 ντομάτες μέτριες 3 κρεμμύδια μέτρια Φρέσκο δυόσμο Ρίγανη ξερή …
Για το σπανακόρυζο 100 γρ. πράσο, ψιλοκομμένο 100 γρ. κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα 60 ml εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο 500 γρ. …
Αρωματίζουμε τον σολομό με τζίντζερ και τον γαρνίρουμε με μια γρήγορη σάλτσα μυρωδικών.
4 φιλέτα συναγρίδας 180 γρ. 400 γρ. φρέσκα μανιτάρια μικρά 2 μικρές ντομάτες κομμένες σε φέτες 100 γρ. ελαιόλαδο χυμό …